Verksamhet feb, mars, april, maj, juni, juli, augusti, sept 2020

Publicerad lördag 6 jun, 18:02

Februari:

Hej alla medlemmar, Februari följde vår verksamhetsplan. Vi hade vårt årsmöte som planerat den 22 feb. Se protokoll under "dokument".

Mars:

Vi trodde att det skulle gå att ha ett planeringsmöte i mars, som vi hade tänkt men tyvärr är flera a oss riskpatienter, så när den 28 mars, mötesdagen, närmade sig, hade coronapandeminspridit sig så i Stockholm att vi inte tordes åka eller samlas.

April:

Coronakrisen har också gjort att den jättelika EASL-kongressen i London har skjutits på framtiden, till i augusti, och ELPA har ställt in sina möten i anslutning till samma kongress. Detta innebär att vi i styrelsen, som skulle ha åkt dit, kommer att stanna hemma. I april kommer vi alltså inte att följa verksamhetsplanen. Inte heller kan vi utnyttja tiden till medlemsevenemang p g a smittorisken. Vi beklagar verkligen detta men nu måste alla vara lojala för att få bukt med smittan.

Maj:

För bara ett par dagar sedan stod det klart att EASL-kongressen inte blir av ens i augusti utan alla ELPA.s möten i augusti kommer i stället att löpa elektroniskt. Riktigt svårt då vi har mängder av ärenden att behandla.

Därtill blir det, som ni förstår, inte heller möjligt för oss i styrelsen att åka på studiebesök till St.Petersburg, som det står i vår verksamhetssplan. Coronapandemin gör det omöjligt. Så inte heller maj blir en månad, i vilken vi kan uppfylla våra visioner och planer.

Juni

Som ni kan se på vår verksamhetsplan för år 2020, hade vi inga evenemang inplanerade i juni, vilket gör att denna månad faktiskt följde verksamhetsplanen trots coronan, till skillnad från de tidigare. Vi har semester men ni är som vanligt välkomna att kontakta oss via samtals/ jourtelefonen, via mail eller via vår hemsida.

Juli

WHD kom och gick den 28. Det skrevs mycket internationellt om hepatitsjukdomar. Vi kunde fortfrarande inte träffas p g a coronan men Lotta och jag kommer att sammanstråla senare i höst och planera för annonsen som nämns i verksamhetsplanen.

Augusti

Ingen aktivitet i vår verksamhetsplan och ingen i coronavardagen heller.

September

Inget evenemang enligt verksamhetsplanen men Lotta och jag kommer att träffas i slutet av månaden och planera för annonsen som skulle ha planerats i julli.

Vänligen Tove

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.