Nyheter – september 2023
Nyheter – januari 2023
Nyheter – november 2022
Nyheter – februari 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – april 2021
Nyheter – februari 2020
Nyheter – januari 2020

Intervju med HCC-patient (levercancerpatient) som kan engelska

Publicerad tisdag 22 sep 2020, 13:34

NYHETERELPA (European Liver Patients´ Association), i vilken jag är vice ordförande, genomför nu en undersökning i samarbete med andra om patienters upplevelser av att leva med eller ha levt med levercancer. Vi söker därför snarast någon frivillig, som kan tänka sig att bli intervjuad om sitt tillstånd på engelska. Detta kommer att underlätta för många patienter med samma sjukdomstillstånd, patienter som ofta är rädda, ensamma och kanske också okunniga om sina möjligheter att få vård och hjälp. Det kommer därtill att bidra till forskningen om levercancer.

Om någon av er som läser detta har eller har haft levercancer är vi i RHC väldigt intresserade av att få kontakt med er. Intervjun görs på engelska så man måste kunna tala engelska, dock inte alls perfekt. Vi hoppas hitta någon så snabbt som möjligt. Om du är intresserad, kontakta mig, Tove Frisch, antingen via sms på tel 0705-800025 (så ringer jag upp) eller via mail tove@tovefrisch.com.

Tusen tack för att ni hjälper forskningen och andra patienter!

Mvh Tove Frisch, ordförande RHC

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.